- Gaileta pakete bat.
- 200 gramo Gurina.
- Bi gazta tarrina
- 200 ml esnegaina likidoa.
- 2 koilarakada azukre
- Mermelada
JARRAITU BEHAR DIREN URRATSAK:
- Hasteko gailetak ongi txikitu.
- Gurina urtu.
- Txikitutako gailetak eta gurina nahastu eskuekin, ore bihurtu arte.
- Ongi nahastuta dagoenean, tartaren moldearen azpiko aldean ipini, eskuekin
- indarrez zanpatuz. Oso kapa fina ipini behar da, bestela, gehiegizko gailetak
- izango ditu pastelak.
- Gurin eta gaileta oinarria duen moldea hozkailuan utzi.
- Beste ontzi batean esnegaina eta azukrea ipini. Pixka bat harrotu eta irabiatu.
- Loditzen hasten denean, gazta tarrinak bota eta mousse fin bat lortu arte
- nahasten jarraitu.
- Mousse-a eginda dagoenean, hozkailuan dugun moldera bota eta hozten utzi. 8-10 ordu egotea komeni da.
ON EGIIINN!!!!!!!!!!
Irati Leoz
Haizea Almaraz
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina